Sheriff Tiraspol, prima şansă în Europa League!

Ca de obicei, în meciuri decisive, Steaua, la fel ca şi echipa naţională, depune eforturi să iasă cît mai prost. Campioana Moldovei a ţinut serios în şah echipa Steaua Bucureşti. Cu un 0-0 obţinut în Ghencea, cu tribunele goale pentru „bună purtare”, Sheriff Tiraspol păstrează prima şansă de calificare.
De altfel, antrenorul Stelei a declarat prudent, la conferinţa de presă dinaintea meciului: „cu Şeriff avem un meci foarte greu, pentru că jucăm fără spectatori şi pentru că nu este o echipă de bătut cum au spus mulţi… Pentru mine Şeriff nu este cea mai slabă echipă din grupă.”
Presa românească a comentat resemnată partida: „Steaua a dezamăgit la primul meci din grupa H a Europa League. Roş-albaştrii s-au chinuit teribil în meciul cu moldovenii şi nu au izbutit decît un rezultat de egalitate, 0-0.Sheriff, cu doar doi jucatori moldoveni în teren, a surprins încă din primele minute începînd meciul în ofensivă şi masîndu-i pe bucureşteni în jumătatea proprie. Steaua nu a avut practic mijloc, Andrei Ionescu, Onicas şi, ulterior, Toja, fiind inexistenţi. Profitînd de superioritatea din linia mediană, cei de la Sheriff şi-au creat destule ocazii de poartă. Steaua s-a chinuit teribil în primul meci al grupei şi, ţinînd cont de surpriza înregistrată la Istanbul, va avea avea viaţă grea cu Twente şi Fenerbahce” (Ziare.com).

”Gigi Becali a declarat la finalul partidei dintre Steaua şi Şeriff Tiraspol, 0-0 în primul meci din grupa H a Ligii Europa, că a demis banca tehnică a Stelei, formată din italienii Cristiano Bergodi şi Renzo Rossi. Finanţatorul Stelei a motivat această decizie prin faptul că a fost „dezonorat” de Bergodi, la pauza meciului cu moldovenii, când italianul nu i-ar fi dat voie să intre în vestiarul Stelei” (Realitatea.Net).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: